Блог посвећен професији васпитача, васпитно обаразовном раду, утицају медија на децу и интеграцији ИКТ у раду васпитача

О мени

Зовем се Наташа Анђелковић. Рођена сам у Земуну. Моје прво сећање потиче пре треће године. Прилепљеног носића за прозор француске терасе посматрала сам бродиће који се љуљушкају на таласима Дунава и тражила онај у којем сам се родила. Мама је мојој сестри и мени често говорила да смо рођене у чамцу, пошто нисмо затварале врата за собом. Сећам се да сам тада избарала један бродић који ми се учинио ,,онај прави''.
Детињство сам провела срећно и безбрижно играјући се и са девојчицама и са дечацима и јурцајући и истражујући на све стране.
У породици смо имали неколико, нама деци омиљених и веома занимљивих одралслих ликова, који су многобројним сестрама, браћи, другарима и мени организовали занимљиве игре, шегачили се са нама и терали нас да мозгамо у потрази за решењима најразличитијих логичких задатака. Они су били од великог утицаја за избор професије којом ћу се бавити.
У седмом разреду основне школе знала сам да желим да постанем ВаСпИтАчИцА.
Завршила сам ПА за васпитаче у Београду. Запослена сам у ПУ ,,11. арпил'', Нови Београд. Свој посао волим и стално сам у потрази за новим знањима и искуствима који ће ме учинити бољом особом и бољом васпитачицом. Дошколовала сам се на струковним студијама. На моју велику жалост на Учитељском факултету укинута је специјализација - смер образовна технологија и ја сам још увек у потрази за сличном специјализацијом.
Од дана када сам први пут села за рачунар (раних 90-тих) била сам фасцинирана овом технологијом и уверена да  је њена примена и интеграција у васпитно образовном раду нешто чиме ћу се сигурно бавити. Поново сам нашла свој ,,бродић'' и од тада стално пловим њиме, учим и истражујем.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...